Sesiune de formare – Craiova ( sesiunea II )

Sesiune de formare – Craiova

18 – 25 aprilie 2018

Fundaţia Orizont organizează în perioada 18 – 25 aprilie 2018, a doua sesiune de formare de Competențe Antreprenoriale, la sediul Fundației Orizont (str. Unirii, nr. 26, Craiova) în cadrul proiectului POCU/82/3/7/103896 “Start Antreprenoriat!”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Proiectul este implementat de către Fundația Orizont în parteneriat cu Asociația Psihologilor Gorjeni și Fundația Centrul Român pentru Întreprinderii Mici și Mijlocii – CRIMM și este cuprins în seria de evenimente organizate de către beneficiar și de către parteneri în cadrul proiectului ”Start Antreprenoriat!”.

Programul de formare este:

• 10:00-14:00 derulare curs Competențe antreprenoriale
  • 14:00-15:00 pauză de masă
  • 15:00-19:00 derulare curs Competențe antreprenoriale

Proiectul ”Start Antreprenoriat!” promovează egalitatea de șanse și gen și respectă principiul nediscriminării, adresându-se tuturor persoanelor din grupul țintă care doresc să demareze o afacere non-agricolă în mediul urban din regiunea Sud-Vest Oltenia, indiferent de rasă, etnie, sex, vârstă, handicap, stare civilă, situație economică sau orice alte asemenea criterii.

Prezența dumneavoastră va contribui în mod sigur la succesul proiectului !

Vă așteptăm !