Sesiune de formare – Băile Govora ( sesiunea IV )

Sesiune de formare – Băile Govora

16 – 20 mai 2018

Fundaţia Orizont organizează în perioada 16 – 20 mai 2018, a patra sesiune de formare de Competențe Antreprenoriale, la Hotel Palace, str. Parcului nr. 1, Băile Govora, Vâlcea, în cadrul proiectului POCU/82/3/7/103896 “Start Antreprenoriat!”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020. Orarul programului de formare este de la 1000-1900.

Proiectul este implementat de către Fundația Orizont în parteneriat cu Asociația Psihologilor Gorjeni și Fundația Centrul Român pentru Întreprinderii Mici și Mijlocii – CRIMM și este cuprins în seria de evenimente organizate de către beneficiar și de către parteneri în cadrul proiectului ”Start Antreprenoriat!”.

Proiectul ”Start Antreprenoriat!” promovează egalitatea de șanse și gen și respectă principiul nediscriminării, adresându-se tuturor persoanelor din grupul țintă care doresc să demareze o afacere non-agricolă în mediul urban din regiunea Sud-Vest Oltenia, indiferent de rasă, etnie, sex, vârstă, handicap, stare civilă, situație economică sau orice alte asemenea criterii.

Prezența dumneavoastră va contribui în mod sigur la succesul proiectului !

Vă așteptăm !

Date de contact:

Fundaţia Orizont

Adresa: Strada Unirii, Nr. 26, Et.1, Craiova, Dolj

Telefon/fax: 0351.401.692

Facebook: www.facebook.com/startantreprenoriat/

Site: start.fundatiaorizont.ro

Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020