Seminar de informare – Drăgășani

• Fundaţia Orizont organizează marți 6 martie 2018, ora 12.00, la bibloteca din cadrul Primăriei Drăgășani, Seminarul de informare în cadrul proiectului POCU/82/3/7/103896 “Start Antreprenoriat!”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.
  • Proiectul este implementat de către Fundația Orizont în parteneriat cu Asociația Psihologilor Gorjeni și Fundația Centrul Român pentru Întreprinderii Mici și Mijlocii – CRIMM și este cuprins în seria de evenimente organizate de către beneficiar și de către parteneri în cadrul proiectului ”Start Antreprenoriat!”.
  • Seminarul este destinat persoanelor fizice şi anume: șomerilor, persoanelor inactive (studenţilor, persoanelor casnice), persoanelor care au un loc de muncă și înființează o afacere în scopul creării de noi locuri de muncă, care doresc să participe la toate activităţile desfăşurate în cadrul proiectului.
  • În cadrul seminarului vor fi abordate diverse teme precum criteriile de eligibilitate privind grupul ţintă, condițiile de eligibilitate pentru beneficiari planurilor de afaceri, programul de desfăşurare a cursului de formare profesională ,,competenţe antreprenoriale” şi ,,inovare socială”, concursul regional al planurilor de afaceri, stagiile de practică desfăşurate în cadrul proiectului.
  • Proiectul ”Start Antreprenoriat!” promovează egalitatea de șanse și gen și respectă principiul nediscriminării, adresându-se tuturor persoanelor din grupul țintă care doresc să demareze o afacere non-agricolă în mediul urban din regiunea Sud-Vest Oltenia, indiferent de rasă, etnie, sex, vârstă, handicap, stare civilă, situație economică sau orice alte asemenea criterii.
  • Prezența dumneavoastră va contribui în mod sigur la succesul acestui eveniment !
  • Vă așteptăm !

Date de contact: